Evenementen
De zogenoemde kapelruimte is ingericht als auditorium - een unieke locatie voor uw evenement, of dat nou een seminar, presentatie, symposium, concert of filmvertoning is.

De zaal is voorzien van alle moderne technische faciliteiten op het terrein van audio, video en verlichting. Het vroegere altaar dient nu als podium en in het midden van de kapel staat een tribune die plaats biedt aan 80 personen. Ook voor mindervaliden is de tribune toegankelijk.
Bij de verbouwingsplannen is er nadrukkelijk op gelet de originele opzet en omvang van het gebouw te behouden. De kapelruimte is niet opgedeeld maar heeft zijn kolossale volume behouden en is daardoor ruim en licht. Recht boven de entree - op een massiefhouten balkon - bevindt zich het volledig gerestaureerde, authentieke kerkorgel dat nog steeds functioneert. Er is vanuit de kapel een directe uitloop naar de riante binnentuin met terras, waar u bij mooi weer een hapje of drankje kunt nuttigen.

Algemeen
- afmeting (lxbxh): 25 x 10 x 9 meter
- maximaal 80 zitplaatsen in theateropstelling op de tribune
- maximaal 25 staanplaatsen aan de zijkant van het podium (met statafels)

Podium
- hoogte 60 centimeter
- oppervlakte circa 60 m2 (10 meter breed en 6 meter diep)
- het podium is niet te verwijderen

Audiovisuele middelen
Op het gebied van beeld, geluid en licht kunt u alles naar wens inrichten. Er is een Digitale Sound Processor waarop diverse bronnen kunnen worden aangesloten en door de toonregeling kan het geluid van elke bron geoptimaliseerd worden ten opzichte van de ruimte.

Wij hebben een draadloze handmicrofoon en een reversmicrofoon.

Een aangelegde ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden de bijeenkomst volop kunnen meemaken.

Boven het podium hangt een elektrisch projectiescherm van 234 x 413 cm dat kan worden opgerold. De bijbehorende projector/beamer met Full HD resolutie kan worden aangesloten op:
• Uw eigen of onze laptop
• Een professionele Blu-Ray speler*
*Deze bevindt zich in de naastgelegen regiekamer

De tribune en een deel van het podium kunnen met een 9 meter hoog gordijn volledig omsloten worden en de verlichting kan middels een kleurentouchpaneel aangepast worden naar de gewenste sfeer.